donderdag 30 mei 2013

Even wennen.....

Volgende week mag mijn jongste dochter gaan wennen op school. Ze is namelijk bijna vier jaar. Stiekem heb ik een beetje een dubbel gevoel bij dit gebeuren. Enerzijds lijkt het me ook wel weer heerlijk om wat tijd voor alleen mezelf te hebben. Bovendien lijkt het me ook leuk voor haar om volop tussen de kinderen te zijn en nieuwe dingen te leren. Maar anderzijds vind ik het ook wel weer jammer om ook haar los te laten. Ruim 2 jaar geleden ben ik gestopt met werken en ben ik samen met haar geweest. We zijn een soort van twee eenheid geworden in de afgelopen jaren. Dus ja.....niet alleen mijn meisje zal moeten wennen aan school, ook deze mama!! En wennen is ook de kleurencombinatie van mijn onderhanden project. Het wordt weer een kussenhoesje. Het eindresultaat volgt uiteraard nog!




FIJNE DAG NOG ALLEMAAL,

MALOTTE

vrijdag 17 mei 2013

Yes, we kunnen weer aan de slag!!

Vandaag heb ik wat nieuwe kleurtjes haakkatoen gekocht. Net wat ik nodig had op deze regenachtige dag. En nu.......een nieuw project bedenken!!!


Fijn weekend allemaal,

MALOTTE

woensdag 15 mei 2013

Druk, druk en nog eens druk

Tja, soms kun je zo druk zijn met van alles en nog wat. Kinderfeestjes, klusjes in en om huis, ziekenhuisbezoekjes, schoolvakantie enzovoorts enzovoorts. En dan kun je alleen maar foto´s laten zien van één ding die je hebt gemaakt.......



Op naar een volgend project. Maar dan moet ik eerst weer eens nieuw haakkatoen inkopen. Wat vervelend!!!!!!

Fijne dag allemaal,

MALOTTE