maandag 4 maart 2013

Rokjestijd

Allereerst nog bedankt voor jullie felicitaties! Ik hoor er nu echt bij hoor. Bij de groep veertigers!! Wat was het een fijne verjaardag. Op de dag zelf ben ik enorm verwend door mijn meisjes met mooie tekeningen en een hoop gezang. Ook mijn man was mijn verjaardag niet vergeten en kwam op de proppen met een lang door mij gewenst cadeau......een I PAD!!!! Hahahaha, tralalie, tralala....ik en elekronica, das een bijzondere combinatie. Het duurt altijd even voordat ik elektronische apparaten begrijp. Maar ja, ik stam nog uit de tijd van de toetsen Shift en F7 leiden tot printen! Weten jullie dat nog??? Met zo´n papiertje op je toetsenbord, waarop dan alle computerfuncties stonden vermeld????? Enfin, gisteren kwam er nog meer bezoek langs met cadeautjes en bloemen.


En tussen alle feestgedruis door heb ik een rokje afgemaakt voor mijn grote meisje. Het patroon komt uit het bekende rokjesboek van Mme Zsazsa. Aangezien mijn grote meisje een beetje afkickt van roze, heb ik het rokje gemaakt met blauwe stof. Mijn meisje is er blij mee. Dus op naar het maken van meer exemplaren. Het wordt hier weer rokjestijd!!


FIJNE DAG ALLEMAAL,

MALOTTE

5 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd! En ja, ik ken die tijd nog. Ik heb zelfs nog een jaar op een tekstverwerker gewerkt! En later wilden wij secretaresses niet over naar Windows, wij wilden liever WordPerfect 5.1 voor DOS houden. Al die nieuwigheid! Hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk rokje heb je gemaakt. Je bent lekker verwend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, een i-pad!! Ik heb er ook één, durfde eerst niet maar nu kan ik niet meer zonder! :D
  En echt een geweldig leuk rokje heb je gemaakt!!

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Heerlijk, al die verwennerij :-)
  Het rokje ziet er heel mooi uit. Met dit weer krijg je daar ook gewoon zin in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd no met je verjaardag, leuk goor dat rokje

  BeantwoordenVerwijderen