maandag 17 juni 2013

Pieken en dalen.....

Mijn kleinste meisje is aan het wennen op school. Mijn lieve kleine muis......één van de redenen waarom ik ruim twee jaar geleden ben gestopt met het werken als juriste. Het muisje kon niet haar draai vinden op het kinderdagverblijf. Zonder enige moeite ruilde ik het bedrijfsleven in voor het huishoudelijke leventje thuis. En nu.....nu zit ze op schooltje. Volgens de juf heeft ze regelmatig huilmomentjes. Zo ook vanmorgen bij het afscheid nemen. Ik weet het.....het gaat ooit over. Ooit zal ze het fijn hebben op school. Maar nu....nu nog even niet. Om maar niet aan haar te denken, zoek ik maar afleiding in voornamelijk opruimen en schoonmaken. Met het huis voor mezelf kan ik wel eens even fijn meters maken. En tussendoor natuurlijk wat tijd vrij maken voor wat creatieve projectjes, zoals een nieuwe hoes voor onze tissuedoos en een recycle project (jurkje is rokje geworden).
FIJNE DAG ALLEMAAL,

MALOTTE

3 opmerkingen:

 1. Ach, wat sneu! Zowel voor jou als voor het grietje. Hopelijk gaat het wennen snel wennen en hoef je geen afleiding meer te zoeken, maar doe je gewoon de dingen omdat je het wilt.
  Het heeft wel leuke creaties opgeleverd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat is inderdaad wel even wennen. Andere omgeving, niet bij mama, allemaal kindjes. Het zal even duren, maar daarna zal ze waarschijnlijk elke dag langs haar bedje staan juichen om naar haar vriendjes en vriendinnetjes. komt helemaal goed!
  Je hebt erg leuke dingen gemaakt in de tijd dat je haar moest missen.

  Liefs *TwinklezCreations

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bah dat is echt heel vervelend als je kindje het niet leuk vind.
  een moederhart breekt weet ik uit ervaring. Hopelijk gaat het snel over ! Je hebt wel hele leuke dingen gemaakt :-)

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen