maandag 16 september 2013

Langzaam een klein beginnetje.......

Heel langzaam ben ik weer eens begonnen met haken. De zomervakantie is achter de rug. Mijn meisjes gaan weer naar school. En ja....ook heel langzaam begint mijn jongste meisje te wennen op school. Ze huilt niet meer heel veel en ze speelt leuk met andere kinderen. Ik vond het heel fijn om te horen van de juf dat ze niet alleen maar alleen speelt, maar ook het contact met de andere kinderen opzoekt. Huilen en dan ook nog alleen zijn, dat voelt bij mij niet zo goed. Maar nu wat minder huilen en dan ook leuk samen spelen, geeft mij meer rust en een prettig gevoel. Dus heb ik mezelf nieuw garen cadeau gedaan en ben ik maar weer eens begonnen met het maken van granny´s. En ik ben van plan om er nog veel meer te maken. Ik heb mezelf voor de uitdaging gezet om eens een deken te maken! Ha, ik vermaak me wel de rest van het jaar!!!

 
Fijne dag allemaal,

MALOTTE

6 opmerkingen:

 1. Suc666 met je deken haken. Enne ik weet hoe het voelt een huilend kind achter moeten laten (heel ellendig) gelukkig dat het beter gaat dan voelt mams zich ook weer beter. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat fijn dat het al beter gaat met de jongste op school!! En je hebt leuke kleurtjes voor je granny's uitgekozen, heel veel succes met het maken van genoeg lapjes voor een deken! Hoe groot moet ie worden? Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, das fijn om te horen dat ze het toch naar hun zin krijgen op school!
  Ik vind je granny squares al heel mooi, dat wit houdt het lekker fris. Ben benieuwd hoe je deken eruit gaat zien.

  Liefs,
  www.twinklezcreations.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè, fijn om te lezen dat ze langzaam haar draai weet te vinden; dat is toch een hele zorg als je kind zich niet prettig voelt. Aan de vierkantjes (en dan met name de kleurtjes ervan) is te zien dat het dan met jou ook beter gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het begin is er...
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, wat een mooie granny's!! Echt een super idee om een deken te maken, ben benieuwd :D En wat fijn dat je meisje het leuk krijgt op school!

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen