vrijdag 21 maart 2014

Feeling a little bit blue......

Wat een sombere dag hier. Het regent de hele ochtend al aan één stuk door. Toeval wil dat ik de laatste tijd ook veel met de kleur blauw bezig ben (geweest). Vandaar de titel....

Allereerst een nieuw project. Ik ben overstag gegaan voor een omslagdoek. Ik weet nog niet hoe en wat, maar een beginnetje heb ik alvast gemaakt.



Verder een door mij gemaakt zomers rokje. Ik noem zo´n rokje vaak een roekelrokje. Roekelrokje voor mama, want het rokje is supersnel te maken. Bovendien hoef ik niet op een cm meer of minder te kijken. Dus ik roekel zo´n rokje met gemak in elkaar! En een roekelrokje voor mijn meisje, want hierin kan flink geroekeld worden in speeltuinen enzo!



Tot slot wil ik jullie nog helpen herinneren aan mijn Give Away (sluitingsdatum 1 april). De eerste reacties zijn al binnen, waarvoor mijn dank. Ook superleuk dat ik weer een paar nieuwe volgers erbij heb. Welkom en ik hoop dat ik jullie niet teleurstel met mijn blog!


EEN FIJNE DAG EN EEN MOOI WEEKEND,

MALOTTE (www.bymalotte.blogspot.nl)

4 opmerkingen:

  1. Niks mis met blauw - zeker als er zulke mooie creaties uit voortkomen. Dat rokje is geweldig !! Fijne zondag verder, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi ik wil graag mee doen, met je leuke give away. Dus ik waag een kansje.
    Intussen ben ik ook volger geworden van je blog. En weet je wat ik zag.....ik ben de 100ste!!

    Groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen