donderdag 24 januari 2013

En het is dag 2 in mijn blogleventje. Ik weet nog steeds niet helemaal precies hoe alles werkt en hoe alles moet, maar ik ga gestaag door! Het voelt wel een beetje vreemd, omdat ik geen idee heb wie mijn berichtje(s) leest. En hoe kom je eigenlijk aan volgers???? Misschien dat ik binnenkort maar eens iets van een give away ga organiseren. Ik heb al iets in mijn hoofd zitten om te maken, nu nog even de tijd daarvoor vinden!

Gisterenavond weer wat granny´s gehaakt. Het aantal groeit langzaam, omdat het garen niet fijn haakt. Het splijt ontzettend, zodat elke steek 2x zolang duurt en het haken ook nog eens pijn aan mijn vingers gaat doen. Maar ja, de kleurtjes zijn zo leuk....hoe was het ook al weer??? Alle goede dingen kosten tijd!!!

Fijne dag


3 opmerkingen:

 1. Mooi boek he, ik heb het onlangs voor mijn verjaardag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Malotte,

  Wat een heerlijk creatief blog ben je gestart! Misschien is dit ook nog wat voor je: Ik ben dit weekend een postproject begonnen, voor mensen die het leuk vinden om iemand die ze niet kennen een mooie kaart, een klein (zellfgemaakt) cadeautje te sturen, en daarna van een willekeurig persoon zelf ook weer wat te ontvangen. Leuk voor als je nog eens wat van je moois weg wilt geven! Je kunt het vinden op: http://dreammakeshare.blogspot.nl/2013/02/tijd-om-te-delen.html

  Ik ben benieuwd of het wat voor je is!
  Liefs Micki

  BeantwoordenVerwijderen