zondag 10 februari 2013

Luie zondag

Het is hier vandaag een luie zondag. De hele ochtend werd er in pyjama door het huis gescharreld. Het is inmiddels goed in de middag en pas nu is manlief met storm en onweer (onze 2 meisjes) naar buiten om te genieten van het zonnetje. En ik??? Ik heb even geen puf. Gewoon eens even niets. Nou ja niets.....natuurlijk ben ik nog wel bezig geweest met het afronden van een haakwerkje. Zie hier het resultaat:
Deze keer heb ik een ritstasje gemaakt voor één van mijn eerste levensbehoeften......mijn bronzer, mijn blusher en mijn mascara!! Ritstasjes en ik........blijft een gewaagde combinatie. Ritsen inzetten is namelijk niet mijn ding. Op de naaimachine zit ik met ritsen ook vaak te stuntelen. Met als gevolg dat ik de ritsen maar "old school" vastzet, namelijk met de hand! Maar goed, dit keer vind ik dat mijn ijver is beloond.

Nog een fijne zondag,

MALOTTE

7 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk tasje heb je gemaakt met leuke details.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er netjes uit hoor,heerlijk he zo'n luie zondag,ik doe lekker met je mee vandaag en laat al dat carnavalsgedruis hier in het zuiden des lands mooi aan me voorbij gaan!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk!! En ik zie niks van de rits, dus die zit wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Malotte!
  Wat een mooi tut-tasje, echt schattig! Ik kwam net via haak maar aan op je leuke blog terecht!
  Ik ga je volgen :)

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattig tasje met leuke kleurtjes!
  En dat roosje en Lintje met vlindertje echt super!
  Ik ga je ook volgen.

  Groetjes Ingrid.

  http://beerinnetje-knutsel.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk tasje! En knap dat je er zo een rits ingezet hebt, weet niet of ik dat wel kan! Echt heel leuk hoor.. :) En ik zie nog meer creatieve uitspattingen hier die mij veel inspiratie geven, dus ik denk dat ik je blog meer even in de gaten ga houden!
  Groetjes,
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen